Debby’s eerste blog

Voor wie mij nog niet kent hierbij een korte introductie. Ik ben Debby en inmiddels de 50 gepasseerd, moeder van twee bijna ‘volwassen’ jongens, werk in Enschede en heb een massagepraktijk aan huis.

Mijn slogan is Eat Pray Laugh & have a Massage en ik leg je uit waarom:

EAT: heb Indische ouders en ben opgegroeid met de Indische, Nederlandse, Spaanse (oom&tante) en Turkse (zwager) cultuur. Ben gek op lekker eten, maar wil dit graag op een gezonde manier doen en ben daar al sinds geruime tijd mee aan het experimenteren. Zondigen gebeurt ook (nog steeds), maar een stuk minder dan voorheen.

PRAY: katholiek opgevoed, maar noem mezelf liever gelovig & spiritueel. Er is echt meer tussen hemel en aarde; daar ben ik (heilig) van overtuigd!

LAUGH: ben van nature een optimist (al ken ik ook de “klappen van de zweep”), ik word door anderen weleens het ‘zonnetje’ genoemd, lach vaak en je hoort me al van verre.

Op deze blog zet ik informatie over de hierboven genoemde onderwerpen en reacties zijn natuurlijk welkom.

8 comments

  1. Yvonne says:

    Mooi duidelijk neergezet Debby, jij bent heel goed bezig. Er komt nog veel meer op je pad zoals spirituele groei, inzicht en nog meer zelfvertrouwen. En blijf vooral jezelf, heel veel Succes

  2. Monique van Dijk says:

    Met jouw mooie hartje en je zuivere intentie komt alles op de juiste plek! heel veel succes van mij …en voor altijd in mijn hart <3

Geef een reactie