Massage behandelingen

ONTSPANNINGS MASSAGE OF PITJIT

De ontspanningsmassage is een massage die gericht is opontspanning en een betere doorbloeding van het lichaam. Ontspanningsmassage wordt ook gebruikt om uw lichaam en geest met elkaar in evenwicht te brengen, zodat stress en spanning verdwijnen of voorkomen worden.

Pitjit is een traditionele Indonesische massage vorm. Een stevige massage die gegeven wordt met gevoel, en een snelle opeen volgende duim over duim techniek. Toch kan het ook heel ontspannend zijn, de druk kan verlaagd worden. Tijdens de Pitjit kan er gebruik worden gemaakt van warme kompressen in combinatie met balsem, Cajaputi olie of cupping.

CUPPING / VACUƜMBEHANDELING

Cupping ook bekend als vacuĆ¼mbehandeling is een intensieve behandeling met een enorme dieptewerking. Niet alleen de spieren, maar ook het bindweefsel wordt meegenomen. Na de behandeling zijn op de plekken waar de bollen vast zaten rode/diep paarse plekken te zien. Dit is een normaal verschijnsel. De plekken verdwijnen vanzelf na een paar dagen. De behandeling is niet pijnlijk, maar het kan wel onaangenaam aanvoelen door de samengetrokken huid.

STOELMASSAGE

Een stoelmassage (evt. ook thuis) is een heerlijke ontspannende en activerende drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. De stoelmassage werkt preventief bij spanning als gevolg van bijvoorbeeld stress of een niet optimale werkhouding. De speciale, ergonomische massagestoel ondersteunt alle ledematen. Zo kan het lichaam tijdens de stoelmassage volledig ontspannen.

Klik hier voor meer informatie