Prijslijst massages

Cadeaubon

Cadeaubon

Vanaf € 25,00 per half uur!

Massages worden gegeven met een tijdsduur van 30 of 60 minuten (verlenging is altijd mogelijk).

Meerdere mogelijkheden in overleg.

Cadeaubonnen

Ook kunt u bij mij terecht voor cadeaubonnen waarbij u kunt kiezen uit een bon voor een half uur of een uur.

Ruilhandel

Een massage gegeven in ruil voor:

– tuinwerkzaamheden

De ontspanningsmassage is een massage die gericht is opontspanning en een betere doorbloeding van het lichaam. Ontspanningsmassage wordt ook gebruikt om uw lichaam en geest met elkaar in evenwicht te brengen, zodat stress en spanning verdwijnen of voorkomen worden. Een totale ontspanningsmassage duurt 60 minuten en kost € 50,00.
Meer informatie over ontspanningsmassage

Pitjit is een traditionele Indonesische massage vorm. Een stevige massage die gegeven wordt met gevoel, en een snelle opeen volgende duim over duim techniek. Toch kan het ook heel ontspannend zijn, de druk kan verlaagd worden. Tijdens de Pitjit kan er gebruik worden gemaakt van warme kompressen in combinatie met balsem, Cajaputi olie of cupping. Een Pitjig massage duurt 60 minuten en kost € 50,00.
Meer informatie over Indonesische pitjit

Een stoelmassage (evt. ook thuis) is een heerlijke ontspannende en activerende drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. De stoelmassage werkt preventief bij spanning als gevolg van bijvoorbeeld stress of een niet optimale werkhouding. De speciale, ergonomische massagestoel ondersteunt alle ledematen. Zo kan het lichaam tijdens de stoelmassage volledig ontspannen. De kosten voor een stoelmassage zijn € 25,00 en duurt 30 minuten.
Een stoelmassage kan ook bij u thuis of op uw werkplek worden gegeven. Hiervoor vraag ik een km.vergoeding van 0,25 cent per kilometer binnen een straal van 10 km.
Meer informatie over stoelmassage

Cupping ook bekend als vacuümbehandeling is een intensieve behandeling met een enorme dieptewerking. Niet alleen de spieren, maar ook het bindweefsel wordt meegenomen. Na de behandeling zijn op de plekken waar de bollen vast zaten rode/diep paarse plekken te zien. Dit is een normaal verschijnsel. De plekken verdwijnen vanzelf na een paar dagen. De behandeling is niet pijnlijk, maar het kan wel onaangenaam aanvoelen door de samengetrokken huid. Een cupping massage kost € 25,00 en duurt 30 minuten.
Meer informatie over cupping

Met dit pakket ontvangt u een cupping in combinatie met een massage. De kosten voor een cupping en massage zijn € 50,00 en duurt 60 minuten.